'Voorbereid op de Ramadan' WEEKEND

Via deze weg willen wij jou verheugen met ons VIJFDE all-inclusive weekendje weg met Dyaa op vrijdag 9 tot en met zondag 11 februari 2024 op een prachtige locatie in de buurt van Houten (Utrecht) (check de video voor een weergave van de sfeer de vorige keer).
 
Een weekend dat in het teken staat van het investeren in onze relaties met Allaah ta3aala, dichterbij Hem komen, en het allerbeste uit onszelf halen ter voorbereiding op de gezegende Ramadan-maand; moge Allaah ta3aala ons in staat stellen om deze maand te behalen en op een wijze te benutten die Hem tevreden maakt en ons beschermt tegen het Hellevuur en ons het Paradijs zal doen betreden, Aamien…!
 
De plekken zijn beperkt, maar het belooft een onvergetelijk weekend te worden gevuld met waardevolle kennis, tools waar je direct mee aan de slag kunt, zusterschap, ontspanning, overheerlijk eten en het aangaan van nieuwe vriendschappen.
 
Meld je dus gauw aan voor deze bi idhnillaah onvergetelijke ervaring met Dyaa, want de plekken zijn beperkt. INCLUSIEF OVERNACHTING & ETEN & VERMAAK & WORKSHOP…! Denk aan mahram-vervoer.
 
Investering in jezelf: € 250,- 
 
Workshop: Voorbereid op de Ramadan & de rest van je leven in-shaa’-Allaah.
 
Minimum leeftijd: 18 jaar (jonger is bespreekbaar (bij sprake van begeleiding)
 
Heb je nog vragen? Mail naar: hulpverlening@dyaa.nlLET OP: HET WEEKENDJE IS VOLGEBOEKT, JE WORDT OP EEN RESERVELIJST GEPLAATST

STUUR ONS EEN DM OP INSTAGRAM OF EEN MAILTJE OM OP DE RESERVERINGSLIJST GEPLAATST TE WORDEN: http://www.instagram.com/dyaa.nl
 

“Stichting Dyaa is echt een verrijking in je leven. Mijn hart heeft dit weekend een imaan boost gehad, dit had ik echt nodig! We hebben samen gelachen en gehuild, we gleden uit en stonden weer op. Maar 1 ding! We zijn naar huis gegaan met een hart die nog groter is geworden voor Allah swt, we zijn naar huis gegaan met een glimlach en een traan, we zijn naar huis gegaan met de sleutel tot geluk. Deze sleutel was even zoek, maar hamdoelliah we hebben hem weer gevonden…

[Bezoekster Dyaa Weekend januari 2022]

Wil je graag meer ervaringen lezen van dames die aanwezig zijn geweest tijdens onze events? Hieronder tref je een aantal.

“Het was een super geslaagde dag 2 lieve spreekster Seham & Fatima Allaahumma bariek, die je met hun kennis en motiverende woorden je hart regelrecht weten te raken. Ook complimenten voor vrijwilligers die zich super hebben ingezet. Een goed verzorgd event. Moge Allah de werken van deze zusters van Dyaa doen zegenen en het hun laten voorzetten.”

“”Het was een grote gunst van Allaah dat ik aanwezig mocht zijn op jullie event. Ik was subhana Allaah niet bekend met jullie bestaan wat wel erg spijtig was want wat zijn jullie top zusters Allaahuma bareek. Ook zoals vele hierboven al zeiden grote shoutout naar de vrijwilligers Allaahuma bareek lahoum voor het harde werk dat zij verrichtten. Volgende keer ben ik weer aanwezig in shaa Allaah.”

“”Seham en Fatima leerden ons om kortgezegd het geluk (en ook al je oplossingen) terug te vinden. MashaAllah, allahoema bariekliehoem, hoe zij hun boodschap overbrengen heeft echt een impact op mij gehad. Hun praktijkvoorbeelden zijn zo herkenbaar, ze hebben een dialoog samen, gebruiken humor, zeggen dingen met wijsheid, geven de juiste handvatten en zoveel meer. Zij zorgen ervoor dat je je band met Allah taa3ala weer oppakt en zodra je dat hebt dan ervaar je een voldaan gevoel, Alhamdoelilah. Dit allemaal op een leuke, speelse, gezellige maar toch een serieuze setting! Seham en Fatima zijn toppers en zeer toegankelijk voor eenieder. Allahi 7afdkoum, 7abajeb!”

“Het was een super geslaagde dag 2 lieve spreekster Seham & Fatima Allaahumma bariek, die je met hun kennis en motiverende woorden je hart regelrecht weten te raken. Ook complimenten voor vrijwilligers die zich super hebben ingezet, een goed verzorgd Event. Moge Allah de werken van deze zusters van Dyaa doen zegenen en het hun laten voorzetten.”

“”Het was een hele inspirerende, indrukwekkende en bijzondere dag. Alhamdulillaah heb ik het mogen meemaken. Djazaakunnallahu khayran!” 

“Het event was inspirerend en motiverend tegelijk. Ik heb veel geleerd op die dag. Ik vond de opbouw van de presentatie TOP! De spreekster waren duidelijk en grappig op zijn tijd, zo konden wij onze aandacht er beter bij houden.”

“Jullie workshops zijn voor mij persoonlijk al enorm leerzaam, nuttig en motiverend geweest: ware eye openers maar dit was echt next level zo in real life Allaahuma Baarik. Zooooo inspirerend… Met de Wil van Allaah en vervolgens middels jullie kennis en hulp heb ik in het afgelopen jaar al pilaren kunnen zetten. Alleen al jullie kijk en advies mbt beproevingen, obstakels en valkuilen brengen je ook echt verder. Moge Allaah jullie behouden, zegenen en jullie in staat stellen datgene wat jullie voor ogen hebben voor de Ummah te kunnen bereiken Allaahuma Amien.

 

“Jullie workshop heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb het als zeer inspirerend ervaren. Ik heb het gevoel dat ik de regie over m’n eigen leven weer kan terugnemen en ook zie ik veel mogelijkheden tot zelfsturing. Niet alleen de slides waren nuttig, maar de informatie kwam ook echt ‘tot leven’ dankzij alle voorbeelden die jullie gaven en jullie eigen passie/gevoel voor Allaah en ‘het vak’. Daarnaast vullen jullie elkaar onwijs goed aan. Heel natuurlijk en prettig voelt het om naar jullie te luisteren.