RAMADAN € 1,- ACTIE

JOUW BIJDRAGE = HAAR BRUG NAAR HERSTEL​

OVER DYAA

Ervaringen met onze Islamitische Hulpverlening Dyaa
"Ik werd depressief, en heel eenzaam. Ik had niemand, geen familie en ook geen zusters. Ik kende genoeg zusters, maar ondanks mij kreet om hulp en acceptatie, kreeg ik dat niet. Op dat moment kwam Dyaa op mijn pad al hamdoulillah. Ik ging aan de slag met de adviezen. Ik leerde beetje bij beetje hoe ik de regie in eigen handen kon nemen. Ik kan beetje bij beetje weer houden van mijn kind en man. Ik ben dankbaar dat Dyaa op mijn pad is gekomen, hun zijn een enorme sebab geweest voor mijn en mijn gezin. Als zij er niet waren was het niet meer een kwestie of ik de weg kwijt zou raken, het was een kwestie van wanneer mijn kinderen zonder moeder zouden eindigen."
Cliëntervaring
Anoniem
"Ik heb zelf een behoorlijke rugzak met theoretische kennis, desalniettemin was dit consult een eye opener voor mij! Ik heb tools gekregen, heel specifiek gericht op mijn situatie waarin doelgericht mijn zwakheden worden aangepakt. Dit allemaal op een heldere en duidelijke wijze toegelicht waarbij realistische doelen worden gesteld. De band met Allaah wordt uitvoerig besproken. Seham houdt je een eerlijke spiegel voor en tegelijkertijd bouwt ze aan een nieuw systeem dat je per direct kunt inzetten. Het bijzondere is dat ik al een paar dagen bepaalde zwaktes heb weten uit te schakelen door simpelweg een vraag die Seham mij heeft gesteld tijdens de intake subhanAllah. Zie het als een gesprek waar je niet alleen een behoorlijke boost van krijgt maar die jou ook nog meer inzichten zal verschaffen."
Cliëntervaring
Anoniem

 

“Eén ummah, één lichaam…”

 

Aboe Hurayrah overlevert dat de Profeet vrede zij met hem zei:

“Wie één van de moeilijkheden van de gelovige verhelpt, Allaah zal één van zijn moeilijkheden verhelpen op de Dag der Opstanding. En Wie een ongemak (van een ander) vergemakkelijkt, Allaah zal in dit wereldse leven en in het Hiernamaals zijn ongemak vergemakkelijken.

[Overgeleverd door Muslim]

VOLG ONS OP INSTAGRAM