Verstuur ons een bericht

Let op: Tot nadere orde is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen voor individuele begeleiding of hulpverlening.
 
Wegens organisatorische omstandigheden en prioriteiten is het voor ons helaas niet mogelijk om op dit moment inhoudelijk in te gaan op e-mails en WhatsApp-berichten (hulpvragen) en moeten we dit uitstellen tot ná de zomervakantie in-shaa’-Allaah; onze welgemeende excuses hiervoor. Wij vragen Allaah ta3aala om je van een oplossing te voorzien voor hetgeen waar je tegenaan loopt, Allaahumma Aamien.
 
Reden hiervoor is dat we  ons op dit moment in een kritieke situatie bevinden waarbij we een knoop moeten doorhakken of we na 15 jaar al dan niet gaan doorgaan met onze islamitische hulpverlening (en daarmee ook de roqya en hidjaamah).
 
Hierdoor liggen onze werkzaamheden stil en focussen we ons volledig op de inzameling van sadaqaat en donateurs om financiële stabiliteit voor onze organisatie te creëren zodat we door kunnen gaan met ons werk.
 
We hebben onze ummah daarom harder nodig dan ooit. Steun ons dus en doneer, word donateur of ambassadeur!

Join onze anonieme WhatsApp-community; op het moment dat er belangrijke aankondigingen zijn dan zullen we dat via de community delen in-shaa’-Allaah.

Contactgegevens

WhatsApp-nummer

+316 85 38 1900
(momenteel niet beschikbaar)

E-mailadres

hulpverlening@dyaa.nl