Aanmelden hulpverlening

AANMELDEN

 
‘IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN’
 

Tot nadere orde is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen voor individuele begeleiding of hulpverlening.

Op dit moment bevinden we ons met Dyaa in een cruciale en kritische periode waarbij we een knoop moeten doorhakken of we al dan niet doorgaan met onze islamitische hulpverlening. Dit is een situatie die is ontstaan door een tekort aan vrijwilligers en een maandelijks tekort aan financiële middelen wat heeft geleid tot achterstanden, kortlopende- en langlopende schulden, gecombineerd met de uitputting van alle inspanningen die we hebben verricht de afgelopen 15 jaar.

Hoe kan de situatie verholpen worden? Dit is afhankelijk van:

  1. of zich voldoende pilaren zullen aansluiten;
  2. of er voldoende sadaqaat worden binnengehaald met deze pilaren;
  3. of er voldoende vaste donateurs geworven worden via deze pilaren.

‘IK WIL OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN VAN WANNEER IK EEN AFSPRAAK KAN MAKEN’

Wil je graag anoniem op de hoogte blijven van wanneer we ons weer open stellen voor afspraken (individuele begeleiding, advies & hidjaamah & diagnose) en om de aantal dagen een mooie motiverende reminder ontvangen? Join dan onze WhatsApp-community: https://chat.whatsapp.com/BvApBsZSBvnBcNWYV4EcvJ
 

✅ Geheel anoniem waarbij niemand elkaars gegevens kan inzien

🔊 Voel je vrij de uitnodiging met anderen te delen om ook deelnemer te worden van onze community in-shaa’-Allaah.
 
‘IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR HIDJAAMAH+PLUS/ AR-ROQYA’
 
Deze dienst wordt door Seham Moubarak in haar persoonlijke praktijk aangeboden (Praktijk Moubarak):
– Provincie Utrecht, WhatsApp via: +31684827113

Weet dat hetgeen je uitgeeft als sadaqah helemaal niet weg is, maar door Allaah voor jou bewaard wordt waarna Hij je ermee zal verblijden in zowel het wereldse: omdat Allaah je bezit hierdoor zegent en vermeerdert, maar ook in het hiernamaals in de vorm van ontelbare beloningen!

RED DYAA & SLUIT JE AAN

BERICHT 15 FEBRUARI 2024: GELIEVE DE GEHELE TEKST TE LEZEN

Op dit moment bevinden we ons met Dyaa in een cruciale en kritische periode waarbij we een knoop moeten doorhakken of we al dan niet doorgaan met onze islamitische hulpverleningDit is o.a. afhankelijk van of zich voldoende ambassadeurs zullen aansluiten deze Ramadan die ons meehelpen met het werven voldoende sadaqaat en vaste donateurs in-shaa’-Allaah. Om deze reden, een video-boodschap van zuster Seham Moubarak voor elke zuster die ons kent, steunt, bezocht heeft, door ons behandeld is, bezoekster is geweest of grote waarde hecht aan het werk en de da3wah die wij verrichten. SLUIT JE AAN BIJ DE AMBASSADEURS..!

UPDATE 17 APRIL 2024: BELANGRIJK BERICHT

Tijdens de Ramadan hebben we helaas niet ons beoogde doelbedrag bereikt, maar in plaats daarvan ongeveer 15%. Dit is niet genoeg om leningen af te lossen of onze gebruikelijke hulpverlening voort te zetten in de vorm van individuele behandeling, begeleiding, groepstrajecten en workshops. Daarom zijn nieuwe aanmeldingen voor begeleiding en behandeling bij Dyaa momenteel niet mogelijk.

In plaats van individuele hulpverlening organiseren we komend jaar drie evenementen om de islamitische mentale gezondheid te bevorderen, zoals zusterweekenden en andere activiteiten zoals The Halal Village Festival waar we een bijzondere promotie zullen doen in-shaa’-Allaah.

Voor nu tot en met 1 september 2024 richten we ons op het bouwen aan financiële stabiliteit zodat we ons gewoonlijke werk als islamitische hulpverlening kunnen hervatten. Hierbij kun je denken aan het werven van voldoende vaste donateurs om onze vaste lasten te  kunnen dekken, en het werven van sadaqaat en zakaatul-maal zodat we ons werk als hulpverlening weer op kunnen pakken.  Steun ons door ambassadeur te worden en help ons mee deze sadaqaat en donateurs aan te werven.

VOLG ONS OP INSTAGRAM