Jouw bijdrage is haar brug naar herstel

Stichting Dyaa
IBAN: NL87RABO0322635330
BIC: RABONL2U

KvK: 69436029

Bedrag

Onze stichting is non-profit en heeft geen winstoogmerk

Voor het draaiende houden van onze organisatie zijn we o.a. afhankelijk van sadaqaat in de vorm van giften, donaties en sponsoren. 

Weet dat hetgeen je uitgeeft als sadaqah helemaal niet weg is, maar door Allaah voor jou bewaard wordt waarna Hij je ermee zal verblijden in zowel het wereldse: omdat Allaah je bezit hierdoor zegent en vermeerdert, maar ook in het hiernamaals in de vorm van ontelbare beloningen en vergemakkelijking bi-idhnih!

“…En Wie een ongemak van een ander vergemakkelijkt, Allaah zal in dit wereldse leven en in het hiernamaals zijn ongemak vergemakkelijken…” [Muslim]

"Ik werd depressief, en heel eenzaam. Ik had niemand, geen familie en ook geen zusters. Ik kende genoeg zusters, maar ondanks mij kreet om hulp en acceptatie, kreeg ik dat niet. Op dat moment kwam Dyaa op mijn pad al hamdoulillah. Ik ging aan de slag met de adviezen. Ik leerde beetje bij beetje hoe ik de regie in eigen handen kon nemen. Ik kan beetje bij beetje weer houden van mijn kind en man. Ik ben dankbaar dat Dyaa op mijn pad is gekomen, hun zijn een enorme sebab geweest voor mijn en mijn gezin. Als zij er niet waren was het niet meer een kwestie of ik de weg kwijt zou raken, het was een kwestie van wanneer mijn kinderen zonder moeder zouden eindigen."
Cliëntervaring
Anoniem

Word een vaste donateur

Word een vaste donateur en maak deel uit van een betekenisvolle samenwerking met onze islamitische hulpverlening waarbij je continu bezig bent mensen uit een diepe put te trekken. Door maandelijks te doneren, bied je niet alleen directe hulp aan hen die het nodig hebben, maar zorg je ook voor duurzame financiële stabiliteit wat essentieel is voor het bieden van kwalitatieve hulpverlening. Jij wordt je een cruciaal onderdeel van de positieve verandering die onze hulpverlening teweegbrengt in de kwetsbare lagen binnen onze ummah die deze hulp het hardst nodig hebben. Ook stel je ons in staat om nog meer cliënten nog beter te helpen en snel te reageren op noodsituaties. Word dus die essentiële schakel in het verlichten van het lijden van onze zusters en hun gezinnen en help mee bouwen aan een veerkrachtige en stabiele ummah.  Join us, make a difference!

Gelieve de IBAN goed te controleren gezien hier vaak fouten worden gemaakt.
N L 0 0 Z Z Z 6 9 4 3 6 0 2 9 0 0 0 0 S E P A

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting Dyaa gevestigd te Sterrenbergweg 44, 3769 BT, Soesterberg, Nederland om: een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te laten schrijven overeenkomstig aan de bovenstaande opdracht. Indien u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.