Via deze weg willen wij jou verheugen met ons voornemen om 
zondag 13 november 2022 aan te vangen met onze Roqya-training in ons pand in Soesterberg (naast Utrecht) in-shaa’-Allaah.
Deze training bestaat uit 8 sessies en zal in het teken staan van het zetten tot de eerste stappen tot het terugvinden van de balans in onze levens door het allerbeste uit jezelf halen ondanks de beproeving waarmee je te maken hebt. Effectieve zelfroqya, en weg met het abonnement bij de raaqi; jij gaat jouw eigen raaqi worden, de beste die er is!
Het belooft bi idhni-llaah een inspirerende training te worden gevuld met waardevolle kennis en tools waar je direct mee aan de slag kunt en die een verrijking zullen zijn voor zowel jezelf als jouw gezin (event. ouders, echtgenoot, kinderen e.d.). 
Investering in jezelf en jouw gezin: € 50,- per les, welke voldaan dient te worden in één (€ 400,-) of twee (€ 200,-) termijnen.
Ingangseisen:
– minimaal 15 jaar
– 100% erkenning ten aanzien van jouw bezetenheid (het is dus geen training die je kunt volgen als je denkt of vermoedt te maken te hebben met bezetenheid, het moet echt vastgesteld zijn en voor jou ook duidelijk zijn)
– het liefst bekend bij Dyaa (cliënte, ex-cliënte, Hidjaamah+ PLUS hebben gehad e.d.)
Meld je via het onderstaande aanmeldformulier aan voor deze onvergetelijke reis met Dyaa.
Heb je nog vragen? Mail ons door hier te klikken.
 

ROQYA TRAINING - GRIP OP JE LEVEN
Totaal“Jullie workshop heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb het als zeer inspirerend ervaren. Ik heb het gevoel dat ik de regie over m’n eigen leven weer kan terugnemen en ook zie ik veel mogelijkheden tot zelfsturing. Niet alleen de slides waren nuttig, maar de informatie kwam ook echt ‘tot leven’ dankzij alle voorbeelden die jullie gaven en jullie eigen passie/gevoel voor Allaah en ‘het vak’. Daarnaast vullen jullie elkaar onwijs goed aan. Heel natuurlijk en prettig voelt het om naar jullie te luisteren.” [Bezoekster]

DATA ROQYA TRAINING (IS NOG ONDER VOORBEHOUD)

 • 27-11-2022 1e les
 • 04-12-2022 thuisopdracht (geen les)
 • 11-12-2022 2e les
 • 18-12-2022 3e les (online)
 • 25-12-2022 vakantie (geen les)
 • 01-01-2022 vakantie (geen les)
 • 08-01-2022 4e les
 • 11-01-2022 5e les
 • 15-01-2022 thuisopdracht (geen les)
 • 22-01-2022 6e les
 • 29-01-2022 7e les
 • 05-02-2022 8e les

Wil je graag meer ervaringen lezen van dames die aanwezig zijn geweest tijdens onze events? Hieronder tref je een aantal.

“Het was een super geslaagde dag 2 lieve spreekster Seham & Fatima Allaahumma bariek, die je met hun kennis en motiverende woorden je hart regelrecht weten te raken. Ook complimenten voor vrijwilligers die zich super hebben ingezet. Een goed verzorgd event. Moge Allah de werken van deze zusters van Dyaa doen zegenen en het hun laten voorzetten.”

“”Het was een grote gunst van Allaah dat ik aanwezig mocht zijn op jullie event. Ik was subhana Allaah niet bekend met jullie bestaan wat wel erg spijtig was want wat zijn jullie top zusters Allaahuma bareek. Ook zoals vele hierboven al zeiden grote shoutout naar de vrijwilligers Allaahuma bareek lahoum voor het harde werk dat zij verrichtten. Volgende keer ben ik weer aanwezig in shaa Allaah.”

“”Seham en Fatima leerden ons om kortgezegd het geluk (en ook al je oplossingen) terug te vinden. MashaAllah, allahoema bariekliehoem, hoe zij hun boodschap overbrengen heeft echt een impact op mij gehad. Hun praktijkvoorbeelden zijn zo herkenbaar, ze hebben een dialoog samen, gebruiken humor, zeggen dingen met wijsheid, geven de juiste handvatten en zoveel meer. Zij zorgen ervoor dat je je band met Allah taa3ala weer oppakt en zodra je dat hebt dan ervaar je een voldaan gevoel, Alhamdoelilah. Dit allemaal op een leuke, speelse, gezellige maar toch een serieuze setting! Seham en Fatima zijn toppers en zeer toegankelijk voor eenieder. Allahi 7afdkoum, 7abajeb!”

“Het was een super geslaagde dag 2 lieve spreekster Seham & Fatima Allaahumma bariek, die je met hun kennis en motiverende woorden je hart regelrecht weten te raken. Ook complimenten voor vrijwilligers die zich super hebben ingezet, een goed verzorgd Event. Moge Allah de werken van deze zusters van Dyaa doen zegenen en het hun laten voorzetten.”

“”Het was een hele inspirerende, indrukwekkende en bijzondere dag. Alhamdulillaah heb ik het mogen meemaken. Djazaakunnallahu khayran!” 

“Het event was inspirerend en motiverend tegelijk. Ik heb veel geleerd op die dag. Ik vond de opbouw van de presentatie TOP! De spreekster waren duidelijk en grappig op zijn tijd, zo konden wij onze aandacht er beter bij houden.”

“Jullie workshops zijn voor mij persoonlijk al enorm leerzaam, nuttig en motiverend geweest: ware eye openers maar dit was echt next level zo in real life Allaahuma Baarik. Zooooo inspirerend… Met de Wil van Allaah en vervolgens middels jullie kennis en hulp heb ik in het afgelopen jaar al pilaren kunnen zetten. Alleen al jullie kijk en advies mbt beproevingen, obstakels en valkuilen brengen je ook echt verder. Moge Allaah jullie behouden, zegenen en jullie in staat stellen datgene wat jullie voor ogen hebben voor de Ummah te kunnen bereiken Allaahuma Amien.”