AANMELDEN WORKSHOPS

BOOST JOUW SALAAH 14 JANUARI 2024

ALGEMENE INFORMATIE

De Boost jouw Salaah workshop van zondag 10 december is volgeboekt. Aanmelden kan alleen nog voor de Boost jouw Salaah workshop van zondag 14 januari in-shaa’-Allaah.

  • Verzorgd door: Islamitische Hulpverleners Seham Moubarak & Fatima El Hannouche (oprichters van Dyaa)
  • Datum: zondag 14 januari 2024 (10 december 2023 is volgeboekt)
  • Tijden: 11:00 – 16:00 uur
  • Locatie: Stichting Dyaa, Sterrenbergweg 44, Soesterberg
  • Publiek: ladies only
  • Investering: € 50,- (Aanbetaling is € 5,-, en de rest kan fysiek worden voldaan)
  • Geef dit bedrag uit omwille van Allaah ta3aala met sadaqah als intentie aangezien de opbrengst van de workshop direct terugvloeit naar de stichting.
  • Verkoop: Er zullen ter plekke ook roqya- en sunnah-producten verkocht worden, daarnaast ook de nodige broodjes, versnaperingen e.d.
  • Vragen? Stuur een e-mail naar: hulpverlening@dyaa.nl
  • NIET TOEGANKELIJK VOOR KINDEREN.

AANMELDEN WORKSHOP
Nadat je je hebt aangemeld duurt het een aantal dagen voordat je de bevestiging ontvangt. Reden hiervoor is dat we deze handmatig moeten opsturen i.p.v. dat het automatisch gaat. Als de betaling is gelukt, dan is jouw aanmelding bij ons binnen. BaarakAllaahu fiekum voor jullie geduld.

Wil je graag meer ervaringen lezen van dames die aanwezig zijn geweest tijdens onze events? Hieronder tref je een aantal.

“Het was een super geslaagde dag 2 lieve spreekster Seham & Fatima Allaahumma bariek, die je met hun kennis en motiverende woorden je hart regelrecht weten te raken. Ook complimenten voor vrijwilligers die zich super hebben ingezet. Een goed verzorgd event. Moge Allah de werken van deze zusters van Dyaa doen zegenen en het hun laten voorzetten.”

“”Het was een grote gunst van Allaah dat ik aanwezig mocht zijn op jullie event. Ik was subhana Allaah niet bekend met jullie bestaan wat wel erg spijtig was want wat zijn jullie top zusters Allaahuma bareek. Ook zoals vele hierboven al zeiden grote shoutout naar de vrijwilligers Allaahuma bareek lahoum voor het harde werk dat zij verrichtten. Volgende keer ben ik weer aanwezig in shaa Allaah.”

“”Seham en Fatima leerden ons om kortgezegd het geluk (en ook al je oplossingen) terug te vinden. MashaAllah, allahoema bariekliehoem, hoe zij hun boodschap overbrengen heeft echt een impact op mij gehad. Hun praktijkvoorbeelden zijn zo herkenbaar, ze hebben een dialoog samen, gebruiken humor, zeggen dingen met wijsheid, geven de juiste handvatten en zoveel meer. Zij zorgen ervoor dat je je band met Allah taa3ala weer oppakt en zodra je dat hebt dan ervaar je een voldaan gevoel, Alhamdoelilah. Dit allemaal op een leuke, speelse, gezellige maar toch een serieuze setting! Seham en Fatima zijn toppers en zeer toegankelijk voor eenieder. Allahi 7afdkoum, 7abajeb!”

“Het was een super geslaagde dag 2 lieve spreekster Seham & Fatima Allaahumma bariek, die je met hun kennis en motiverende woorden je hart regelrecht weten te raken. Ook complimenten voor vrijwilligers die zich super hebben ingezet, een goed verzorgd Event. Moge Allah de werken van deze zusters van Dyaa doen zegenen en het hun laten voorzetten.”

“”Het was een hele inspirerende, indrukwekkende en bijzondere dag. Alhamdulillaah heb ik het mogen meemaken. Djazaakunnallahu khayran!” 

“Het event was inspirerend en motiverend tegelijk. Ik heb veel geleerd op die dag. Ik vond de opbouw van de presentatie TOP! De spreekster waren duidelijk en grappig op zijn tijd, zo konden wij onze aandacht er beter bij houden.”

“Jullie workshops zijn voor mij persoonlijk al enorm leerzaam, nuttig en motiverend geweest: ware eye openers maar dit was echt next level zo in real life Allaahuma Baarik. Zooooo inspirerend… Met de Wil van Allaah en vervolgens middels jullie kennis en hulp heb ik in het afgelopen jaar al pilaren kunnen zetten. Alleen al jullie kijk en advies mbt beproevingen, obstakels en valkuilen brengen je ook echt verder. Moge Allaah jullie behouden, zegenen en jullie in staat stellen datgene wat jullie voor ogen hebben voor de Ummah te kunnen bereiken Allaahuma Amien.

 

“Jullie workshop heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb het als zeer inspirerend ervaren. Ik heb het gevoel dat ik de regie over m’n eigen leven weer kan terugnemen en ook zie ik veel mogelijkheden tot zelfsturing. Niet alleen de slides waren nuttig, maar de informatie kwam ook echt ‘tot leven’ dankzij alle voorbeelden die jullie gaven en jullie eigen passie/gevoel voor Allaah en ‘het vak’. Daarnaast vullen jullie elkaar onwijs goed aan. Heel natuurlijk en prettig voelt het om naar jullie te luisteren.