CLIËNTERVARINGEN

Ervaringen met onze Islamitische Hulpverlening Dyaa
"Wat is het moeilijk om in woorden uit te drukken wat Dyaa voor mij betekent, wat er door mij heen gaat als ik de namen Fatima El Hannouche en Seham Moubarak hoor. Liefde, respect, dankbaarheid en bewondering Allahomabareek. Ik ben van Dyaa gaan houden en van de zusters die zich ook inzetten voor Dyaa. Sub7anallah, had nooit verwacht dat Dyaa op deze manier verlichting kan brengen in iemands hart en leven."
Cliëntervaring
Anoniem
"Unieke ervaring. Het ging in mijn geval o.a. om (een zware vorm) ADD i.c.m. andere mentale issues en de sociale gevolgen (werk, studie etc.) ervan. Er speelde meer dan alleen ADD, maar geen enkele naam/ label/ diagnose binnen de reguliere psychische gezondheidszorg kon al die verschijnselen/ symptomen omschrijven; je voelt je ‘only person on earth’ met deze issues. Verder door het advies na de diagnostische behandeling merkte ik een ‘instant shift’ in mijn mindset. De ervaring die ik had was dus absoluut van topklasse!"
Cliëntervaring
Anoniem
"Ik kwam daar zo onrustig en benauwd aan en ging zo rustig en voldaan door haar kennis, bij haar weg! De wachtlijsten zijn helaas te lang maar zo waard! Ik ging daar weg met de realisatie dat dit soort stichtingen zo nodig zijn binnen onze Ummah en met name onder onze zusters. Door onwetendheid loopt men jaren lang met klachten die niet te verklaren zijn."
Cliëntervaring
Anoniem
"Allahhoema barak laha, geweldige vrouw❤️. Voel me heel rustig bij haar en heb al een paar behandelingen gehad. Hamdoellilah gaat de goede kant op. Moge Allah haar beschermen tegen het kwaad en belonen voor het harde werken❤️"
Cliëntervaring
Anoniem
"SUPER gewoon! Gelijk top ervaring opgedaan voor een eerste x, walhamdulillaah. Je merkt ook echt op dat ze gericht doorvraagt, heeft echt ervaring, kennis & inzicht. Ze weet precies waar ze naar moet vragen, op welke signalen ze dieper ingaat en of iets ongewoons is. Maar echt alleen al vanwege haar zachtaardigheid, vermaningen en voorbeeld van positive thinking gelijk die afspraak inplannen, je krijgt geen spijt!"
Cliëntervaring
Anoniem
"Ik was tevreden! Zij gaf me de juiste adviezen die ik moest oppakken en wist exact waar ik last van had! Een vriendin van mij had haar aangeraden en ik heb er zeker geen spijt van!"
Cliëntervaring
Anoniem
"Top vrouwen ma sha Allah! Ik heb zo lang gevochten met me zelf. Dankzij dyaa heb ik mijn zelf weer terug gevonden. Dank jullie wel voor alle tips en luisterend oor. En vooral de tijd die genomen wordt."
Cliëntervaring
Anoniem
"Sinds die dag zijn zoveel dingen in mijn leven veranderd. Stappen die ik heb ondernomen die ik jaren niet durfde te ondernemen."
Cliëntervaring
Anoniem
"Baraka Allah oefik lieve Fatima. Moge Allah je belonen voor deze wijze woorden die mijn ogen hebben geopend. Je hebt me bewust gemaakt dat alleen ik voor verandering kan zorgen. Ik ga de strijd aan, en dat kan ik inderdaad alleen als ik terugkeer naar de vader van mijn kinderen. Moge Allah je belonen voor de moeite die je hebt gedaan om mijn ogen te openen."
Cliëntervaring
Anoniem
"Ik heb zelf een behoorlijke rugzak met theoretische kennis, desalniettemin was dit consult een eye opener voor mij! Ik heb tools gekregen, heel specifiek gericht op mijn situatie waarin doelgericht mijn zwakheden worden aangepakt. Dit allemaal op een heldere en duidelijke wijze toegelicht waarbij realistische doelen worden gesteld. De band met Allaah wordt uitvoerig besproken. Seham houdt je een eerlijke spiegel voor en tegelijkertijd bouwt ze aan een nieuw systeem dat je per direct kunt inzetten. Het bijzondere is dat ik al een paar dagen bepaalde zwaktes heb weten uit te schakelen door simpelweg een vraag die Seham mij heeft gesteld tijdens de intake subhanAllah. Zie het als een gesprek waar je niet alleen een behoorlijke boost van krijgt maar die jou ook nog meer inzichten zal verschaffen."
Cliëntervaring
Anoniem
"De laatste jaren was ik vaak op zoek naar hulp. Hulp voor o.a. mijn psychische klachten, trauma verwerking en bij mijn dagelijkse verantwoordelijkheden als echtgenote en moeder. Ik heb veel artsen, psychologen en instanties gesproken maar vond nergens mijn rust. Dyaa voelde als thuiskomen voor mij, ik wíst dat ik hier goed zat, ik wist dat ik hier de juiste antwoorden zou vinden voor mij als moslima om mijn problemen het hoofd te kunnen bieden. De adviezen vanuit de Qur’aan en Soenna voelen goed aan, je voelt dat je op de juiste weg zit als je ermee bezig bent. Ik ben de zusters die deze hulp bieden oneindig dankbaar en wens ze de grootste beloning van Allaah subhaanahu wa-ta3aalaa. Ik ben Allaah dankbaar dat hij mij op hun pad heeft gebracht en gun iedere moslima de adviezen en begeleiding van Dyaa. Het geeft de rust die wij allemaal zo dringend nodig hebben in onze huizen en gezinnen."
Cliëntervaring
Anoniem
"Ik kan in woorden moeilijk uitdrukken hoe waardevol ik deze zusters vindt. Ze geven ons zoveel kracht en dat naast hun eigen gezinnen, huwelijken, behandelingen, evenementen en weet ik het waar ze allemaal mee bezig zijn. Ik zie jullie waarlijk als grote aanwinst voor de ummah. Jullie durven taboe onderwerpen aan kaart te brengen, jullie durven uit te spreken wat veel mensen met kennis in Nederland niet durven uit te spreken (het probleem van het ongeziene) dit is een onderwerp wat elke persoon met een beetje kennis nooit bespreekbaar wilt maken of kan maken aangezien ze hier niks of heeeel weinig over weten."
Cliëntervaring
Anoniem
"Ik heb een afspraak voor gehad bij Seham. De lieve vermanende woorden van Siham hebben mij de realiteit laten zien en ben niet lang na onze afspraak de hijaab gaan dragen. Ik vond mijn veiligheid bij Allah swt en mijn bedekking. De kennis die ik die dag heb ontvangen heeft me extreem geraakt, het was de vulling die mijn lege hart nodig had. Ik zit nog diep maar ik vind troost bij mijn heer. Seham je hebt iemand die ontzettend van jou houd omwille van Allah."
Cliëntervaring
Anoniem
"Subhan Allah Seham & Fatima hebben fisabilillah mijn vertrouwen in mijn Heer volledig terug gegeven.. zonder dat ze dit wellicht beseffen. Ik hou zoveel van jullie omwille van Allah.. In 1 jaar heb ik 85% van mn energie weer terug.. door jullie imaan boostende woorden.. Niks geen bed liggen meer ik flikflak de sportschool rond.. en hoop zo snel mogelijk al m’n tekorten aangevuld te hebben.. Barak Allah ou feekoum!"
Cliëntervaring
Anoniem
"Ik werd depressief, en heel eenzaam. Ik had niemand, geen familie en ook geen zusters. Ik kende genoeg zusters, maar ondanks mij kreet om hulp en acceptatie, kreeg ik dat niet. Op dat moment kwam Dyaa op mijn pad al hamdoulillah. Ik ging aan de slag met de adviezen. Ik leerde beetje bij beetje hoe ik de regie in eigen handen kon nemen. Ik kan beetje bij beetje weer houden van mijn kind en man. Ik ben dankbaar dat Dyaa op mijn pad is gekomen, hun zijn een enorme sebab geweest voor mijn en mijn gezin. Als zij er niet waren was het niet meer een kwestie of ik de weg kwijt zou raken, het was een kwestie van wanneer mijn kinderen zonder moeder zouden eindigen."
Cliëntervaring
Anoniem
"Van afspraken bij de psycholoog en groepsbehandelingen die mij niet hebben geholpen kwam ik uit bij Dyaa Allhamdullilah. Er werd een diagnose gesteld en er viel een last van mijn schouders. Eindelijk erkenning voor mij zelf! Ik heb openlijk kunnen vertellen over mijn psychische klachten, Niets klinkt zuster Seham onbekend in de oren. Twijfel niet !! De zusters beschikken over kennis die je leven kunnen veranderen."
Cliëntervaring
Anoniem
"Ik wou dit gewoon met jullie delen zodat jullie weten wat voor impact jullie hebben op mensen. 6 jaar lang lukte het mij niet om te bidden, het vol te houden, ik voelde me lui/zwaar voor woedoe maar daar voel ik nu NIKS van. Het puzzelstukje dat ik was verloren heb ik eindelijk teruggevonden en dat komt in de 1ste plaats dankzij Allah alhamdolillah en in de 2de plaats dankzij jullie. Moge Allah jullie samen met jullie geliefden belonen met het de hoogste graad van djanna."
Cliëntervaring
Anoniem
"Tijdens het gesprek met Seham voelde ik me eindelijk gehoord en begrepen. Ik voelde me niet gek. Alles wat ik voelde en meemaakte sinds mijn jeugd was echt en zat niet tussen mijn oren. Seham nam ruim de tijd voor mij. Uiteindelijk zaten wij daar 4 a 5 uur lang in de kleine behandelkamer. Toen ik het pand uitliep voelde ik na 5 jaar eindelijk hoop, zag ik licht aan het eind van de tunnel en kreeg ik weer vertrouwen in Allah S.W.T. Mijn band met Allah werd sterker. Ik begon mijn gebeden op tijd te verrichten, kennis op te doen door middel van lessen Alhamdoulillah. Het heeft met de wil van Allah S.W.T. mijn leven veranderd. Iedere keer wanneer ik nu bij Dyaa binnenloop, voel ik zoveel liefde voor deze zusters. Mijn hart komt tot rust en ik voel me thuiskomen Subhan'Allah."
Cliëntervaring
Anoniem

Weet dat hetgeen je uitgeeft als sadaqah helemaal niet weg is, maar door Allaah voor jou bewaard wordt waarna Hij je ermee zal verblijden in zowel het wereldse: omdat Allaah je bezit hierdoor zegent en vermeerdert, maar ook in het hiernamaals in de vorm van ontelbare beloningen!

VOLG ONS OP INSTAGRAM